archieven Willy Vandersteen...

Beste klanten, 

even uw aandacht op volgende -volgens ons- schitterende releases :

 alt

"Uitgeverij Adhemar heeft de release vastgelegd voor de eerste vijf albums in de collectie Uit de Archieven van Willy Vandersteen. Op 24 februari liggen facsimileheruitgaven van Ridder Gloriant, Het Roode Masker, De Heldentocht der Bataven, De Zwarte Luipaard en De Blauwe Kreeft in de winkel. De oplage per album is gelimiteerd tot duizend exemplaren en de kostprijs bedraagt 25 euro per album. De uitvoering van de albums is in hardcover met linnen rug en met goudopdruk op de rug, naar het voorbeeld van de Klassiek-collectie van Suske en Wiske of de eerder al door Adhemar uitgegeven albums van Robert en Bertrand.

Uit de Archieven van Willy Vandersteen zal bestaan uit oude, eenmalige en hoofdzakelijk realistisch getekende verhalen van Willy Vandersteen in de oorspronkelijke kleuren zoals ze ooit verschenen in de verschillende tijdschriften Ons Volkske, 't Kapoentje, enzovoort. De verhalen zijn aangevuld met oude gags of kortverhalen van onder meer Kitty Inno, Pudifar, Barabitje, Thor,... Kortom, weelderige collector's items voor elke Vandersteen-liefhebber. De oorspronkelijke publicaties zijn zo goed als onvindbaar."

 

Deze uitgaven zijn te bestellen via ons, echter enkel op bestelling. We denken dat de belangstelling groot zal zijn, op is op natuurlijk...

kortom : "Een verwittigd man heeft een volledige collectie" smiley

Reserveren kan vanaf nu... (Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.)

  

FLASH

XIII promotie : ALLE albums (19 gewone & nr 13-special) voor 99€ (oorsprl prijs :143euro)

Originele paginas va Studio Vandersteen, Bob Mau, swolfs, mitton enz.

mail voor meer info...

Nu Zondag bemannen we een stand op maasland strip, tot dan !

website eindelijk online!

ontvang je graag updates ? mail Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. met als vermelding "newsletter"