Luxes S&W; Rode Ridder, Kiekeboes.

De Standaard Uitgeverij stopt in 2013 met het uitgeven van Luxe albums van de regulaire titels, zoals ze dit voorheen altijd deden. Geen zorgen, een andere uitgever nl Stribbel Strips neemt het over van hen.


Vanaf 2013 geeft de Nederlandse uitgeverij niet alleen luxes uit van De Rode Ridder en Suske en Wiske, maar ook van elk nieuw album van De Kiekeboes.

De uitvoering is niet langer met een linnen kaft, maar zoals de Suske en Wiske-luxes van Tros Kompas, dit wil zeggen met de volledige coverafbeelding en met linnen rug. Er komen ook geen extra's meer in zoals schetsen, maar enkel een genummerde en gesigneerde prent.

De prijs per luxealbum gaat omhoog naar 59,95 euro, maar de oplage daalt tegelijk waardoor elk album toch iets exclusiever wordt. Voor De Rode Ridder en De Kiekeboes zijn de oplages vastgelegd op slechts 150 exemplaren, voor Suske en Wiske amper 200 exemplaren.

Reserveren is daardoor misschien aangewezen, wij kunnen hierin uiteraard helpen. De luxes zullen niet meer overal verkrijgbaar zijn in bijvoorbeeld winkelketens zoals tevoren het geval was.

 

een verwittigd stripliefhebber enz. :-)

 

FLASH

XIII promotie : ALLE albums (19 gewone & nr 13-special) voor 99€ (oorsprl prijs :143euro)

Originele paginas va Studio Vandersteen, Bob Mau, swolfs, mitton enz.

mail voor meer info...

Nu Zondag bemannen we een stand op maasland strip, tot dan !

website eindelijk online!

ontvang je graag updates ? mail Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. met als vermelding "newsletter"