Het Gebroken Zwaard op FACTS

Dit weekend vindt dé hoogmis plaats voor alle geeks van de benelux... FACTS.

Speciaal voor facts 2016 heeft  stripwinkel “Het Gebroken Zwaard” een hardcover editie uitgebracht van “Doomsday 022:220”.

Deze heeft een afwijkende cover dan het origineel en een speciale opdruk “facts 2016”.De cover is opgevat als een hommage aan de pulp-action-exploitation movies uit de ’70-er jaren en is echt juweeltje…

Het hardcover album wordt zeer gelimiteerd uitgebracht op 50 genummerde expl en kost slechts 29 euro. De tekenaar Mario Boon komt beide dagen signeren aan de stand van “Het Gebroken Zwaard”. (Zaterdag van 10 - 17 & zondag van 10-12)

‘Doomsday’ één van de weinige Vlaamse comics met een “einde van de wereld thema” waarbij terroristen alle kerncentrales van de wereld opblazen, met als focus een groep survivors in een waanzinnige en vervormde wereld… De strip is succesvol voorgepubliceerd in Ché & P-magazine. Voor verzamelaars is deze editie een must, zeker omdat deze normaalgezien enkel in softcover uitkomt…

Zolang de voorraad strekt !

Naast deze uitgave hebben we ook PALETTEN ingekocht van alles wat een geek verlangt : Actionfigures, Pop!vinyls, shirts, statues enz.

alle info : https://www.facebook.com/events/1020549801322338/

 

 

 

FLASH

XIII promotie : ALLE albums (19 gewone & nr 13-special) voor 99€ (oorsprl prijs :143euro)

Originele paginas va Studio Vandersteen, Bob Mau, swolfs, mitton enz.

mail voor meer info...

Nu Zondag bemannen we een stand op maasland strip, tot dan !

website eindelijk online!

ontvang je graag updates ? mail Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. met als vermelding "newsletter"